Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Curtea de Apel București a decis că Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea / El a dat declarat în scris de 4 ori contrariul, pentru a ocupa funcții înalte în stat / El se apără susținând că nu știa că Direcția a 4-a Contrainformații aparține Securității /  POLITICĂ: CCR va judeca pe 16 octombrie contestația lui Tăriceanu privind numirea lui Meleșcanu președinte la Senat 

Breaking News:
 

Mezquida-Aurignac-Prats, trio de senzație care aduce jazzul hispanic la București

Mezquida-Aurignac-Prats, una dintre cele mai puternice trupe ale scenei avangardiste spaniole, aduce la ARCUB un concert îndrăzneț și intens, care îmbină free jazz cu muzica populară contemporană și de improvizație.

 

Astfel, joi, 21 martie, de la ora 20.00, M.A.P. susține la ARCUB cel de-al cincilea concert al anului din stagiunea de jazz Artist in Residence, organizată de Primăria Capitalei prin ARCUB și curatoriată de Cristian Soleanu.

Cei trei artiști vor cânta muzica primelor două albume, care le-a adus titlul de cea mai bună formație de jazz în 2015 și premiul pentru cel mai bun album de jazz în 2016.

M.A.P sunt recunoscuți pentru pasiunea și virtuozitatea interpretărilor live, pentru pasajele hipnotice și ritmurile dinamice alternate cu momente de lirism sentimental, groove și influențe orientale.

Felul în care cântă cei trei este o descărcare energetică de jazz pur, emis cu o spiritualitate, o îndrăzneală și cu o intensitate nemaiîntâlnite în jazzul spaniol de ani întregi. Sunetul și prestațiile lor live au fost cele mai bune noutăți ale anului, nu doar în jazzul din Spania, dar și din afară.” (El Mundo)

Biletele pot fi achiziţionate online, de pe arcub.ro sau de la Casa de bilete ARCUB, din Strada Lipscani, nr. 84-90.

0 Shares