Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

EDUCAȚIE: Dezastru la simularea Evaluării Naționale: Numai 53% dintre elevi au luat note de trecere / 

Breaking News:
 

Noi detalii uluitoare despre moartea artistului suedez Avicii

Unul dintre cele mai tulburătoare momente ale anului a fost anunțul decesului artistului suedez Tim Bergling, cunoscut mai ales sub numele de DJ Avicii.

Cunoscut grație unui număr uriaș de melodii de succes, Bergling a murit la doar 28 de ani, în Oman. S-a spus din start că suedezul și-a pus capăt zilelor, dar abia acum au apărut detalii despre modul în care acesta a decis să se sinucidă.

Conform tmz.com, aflat în camera sa de hotel, Avicii a spart un pahar, a luat un ciob și și-a făcut tăieturi adânci în zona gâtului și a încheieturilor de la mâini.

A sângerat din abundență și a fost găsit în stare de inconștiență. Din păcate medicii nu au mai putut face nimic, tocmai din cauza faptului că artistul pierduse mult sânge.

Sursa amintită precizează însă faptul că certificatul de deces al artistului a fost emis conform calendarului Hijri, astfel că Avicii a murit pe 4 august 1439.

Asta în ciuda faptului că în dreptul său apar, pe certificatul de deces,  naționalitatea suedeză și religia creștină.

Avicii și-a pus capăt zilelor din cauza presiunii succesului și din cauza depresiei care îl transformase într-un avid consumator de alcool.