KIA Exim Bank the GROUP Borsec Samsung Carrefour Deichmann
KIA Exim Bank the GROUP Borsec Samsung Carrefour Deichmann

SENAT: Proiectul care le interzice condamnaților penal să candideze la Președinție a fost respins / Tăriceanu refuză invitația lui Iohannis de Ziua Națională

Breaking News:
 

TNB: “Crima din Strada Lourcine” înlocuiește pe 24 mai două spectacole

TNB anunță că, din motive independente de voința teatrului, spectacolele Între noi e totul bine, regia Radu Afrim (Sala Pictura, ora 20.00), și 20 de ani în Siberia, regia Sorin Misirianțu (Sala Atelier, ora 20.00) – programate pentru data de 24 mai – vor fi înlocuite cu una dintre cele mai recente premiere: Crima din Strada Lourcine, de Eugène Labiche, în regia lui Felix Alexa.

Crima din Strada Lourcine îi are în distribuţie pe Marius Manole, Istvan Teglas, Raluca Aprodu, Mihai Calotă şi Victor Ţăpeanu.

Spectacolul va avea loc în Sala Atelier a Teatrului Național ”I.L. Caragiale”, în aceeași dată de 24 mai, tot la ora 20.00.

Biletele cumpărate pentru cele două spectacole suspendate rămân valabile sau vă puteți recupera contravaloarea acestora de la Casa de Bilete a TNB (pentru biletele achiziționate de la Casă) sau de la MyStage.ro, pentru cele achiziționate online.

“Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă rugăm să consultaţi site-ul www.tnb.ro pentru programările viitoare ale spectacolelor din repertoriu”, se mai arată în comunicatul TNB.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.