KIA

Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

KIA

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

PENALI: Alina Bica a obținut încă din ianuarie statut de refugiat politic în Costa Rica / Carnetul este valabil timp de 1 an

Breaking News:
 

VIDEO. Concert aniversar “Lipatti 100”, de Ziua Culturii Naționale

La Studioul de Concerte „Mihail Jora” – Sala Radio din Bucureşti va avea loc în 15 ianuarie la ora 19.00 concertul aniversar „Lipatti 100”, de Ziua Culturii Naţionale şi parte a strategiei Institutului Cultural Român de celebrare a Centenarului Lipatti în anul 2017.

Concertul este susţinut de Orchestra Națională Radio, sub bagheta dirijorului Cristian Oroşanu, alături de soprana Teodora Gheorghiu şi de pianiştii Sergiu Tuhuţiu şi Matei Rogoz.

Evenimentul este organizat de Institutul Cultural Român și Radio România, iar în program se vor regasi lucrări precum: D. Lipatti – Concertino în stil clasic, op. 3; D. Lipatti – 3 lieduri pentru voce şi pian pe versuri de Paul Verlaine; D. Lipatti – Suita Şătrarii; F. Liszt – Concertul nr. 1 în mi bemol major pentru pian şi orchestră.

De asemenea, în cadrul evenimentului dedicat Zilei Culturii Naționale, actorul Ion Caramitru va recita din poezia lui Mihai Eminescu.

Cu același prilej, pentru a marca 100 de ani de la nașterea pianistului și compozitorului Dinu Lipatti (19 martie 1917, București – 2 decembrie 1950, Geneva), Romfilatelia va lansa un plic de corespondență cu timbru imprimat.

Cele mai impirtante momente din cei 33 de ani de viață ai marelui pianist Dinu Lipatti pot fi aflate pe site-ul dedicat,www.dinulipatti.org

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.