Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Biroul permanent al Camerei Deputaților se întrunește la Parlament / Opoziția cere convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare / Motivul: înființarea a două comisii de anchetă / Una pentru abuzurile Jandarmeriei și a alta pentru pesta porcină / JUSTIȚIE: 291 de plângeri penale împotriva jandarmilor violenți la protestul din 10 august / Dosarul este preluat luni de Parchetul General / 

Breaking News:
 

(VIDEO) Doliu în lumea muzicii. A încetat din viață Dumitru Fărcaș

Lumea artistică de la noi a suferit, marți dimineața, o nouă lovitură dură.

A fost anunțat decesul celui care a fost Dumitru Fărcaș, poate cel mai cunoscut cântăreț la taragot din România. Artistul împlinise în urmă cu câteva luni 80 de ani, ocazie cu care a și fost decorat de președintele României, Klaus Iohannis, cu Ordinul Național Serviciu Credincios în grad de cavaler.

Dumitru Fărcaș a fost membru fondator al Ansamblului Maramureșului, devenit ulterior Ansamblul Folcloric Național Transilvania, și al Orchestrei de Muzică Populară Mărțișorul, orchestră ce aparținea de Casa de Cultură a studenților din Cluj.

A fost premiat de instituții internaționale celebre precum Uniunea Artiștilor Muzicieni din Elveția și Institutul Smithsonian din Washington.