Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Biroul permanent al Camerei Deputaților se întrunește la Parlament / Opoziția cere convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare / Motivul: înființarea a două comisii de anchetă / Una pentru abuzurile Jandarmeriei și a alta pentru pesta porcină / JUSTIȚIE: 291 de plângeri penale împotriva jandarmilor violenți la protestul din 10 august / Dosarul este preluat luni de Parchetul General / 

Breaking News:
 

Cine este antreprenorul care va construi Centura Bârlad

CNAIR a finalizat joi procesul de evaluare pentru ofertele depuse în cadrul procedurii de atribuire a contractului „Proiectare și Execuție Varianta de Ocolire a Municipiului Bârlad” și a transmis adresele de comunicare a rezultatului procedurii către toti ofertanții.

foto: Jean-Mihai Pâlșu

“Ofertantul desemnat câștigător este ASOCIEREA S.C. TEHNIC ASIST S.R.L. – S.C. TASS INFRA LOGISTIC S.R.L. , având preţul de 132.050.652,68 Lei fără TVA și un punctaj total de 100 de puncte, din care 60 de puncte pentru componenta financiară și 40 de puncte pentru componenta tehnică”, precizează CNAIR în comunicatul remis redacției.

Semnarea contractului de achizitie publica va fi posibilia dupa solutionarea eventualelor contestatii/ plangeri formulate in cadrul procedurii de atribuire.