Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

BRUXELLES: Încep negocierile între PE și Consiliul UE pentru şefia Parchetului European. Kovesi, favorită / POLITICĂ: Iohannis: “Sunt aproape hotărât să convoc un referendum” / Băsescu: N-aș risca pe chestiuni de justiție, CCR îți dă în cap cu cărticica (Constituția)” / JUSTIȚIE: Carmen Dan: Toade documentele din dosarul “10 august” au fost desecretizate / 

Breaking News:
 

Ciotul de autostradă de la intrarea în București a fost deschis circulației

CNAIR a deschis circulației, vineri seară la ora 19.00, ciotul de 3,3 km de autostradă ce face legătura între Autostrada București – Ploiești (A3) și Șoseaua Petricani din Capitală, după 6 ani de la inaugurarea A3 și cu o întârziere de două săptămâni față de ultimul termen anunțat (1 Decembrie, de Ziua Națională).

Cei 3,3 km se vor alătură altor circa 3,2 km deja finalizați, din apropierea străzii Popasului și până la Centură.

sursă foto: cnair

În total, cei circa 6,5 km de la Centură și până în șoseaua Petricani au câte trei benzi pe sens (fără bandă de urgență) și două noduri: la intersecția cu Popasului și un sens giratoriu la intersecția cu strada Gherghiței. 

sursă foto: cnair

 

La intersecția cu Șoseaua Petricani, autostrada se termină într-o intersecție în „T” semaforizată, cu bretele dedicate pentru virajul la stânga, atât de pe autostradă, cât și de pe Șoseaua Petricani.

sursă foto: cnair

Proiectarea și execuția acestui sector de autostradă au fost făcute de Asocierea Aktor – EuroContruct Trading 98, pentru 129,2 milioane lei, fără TVA. Contractul a fpost semnat în urmă cu 4 ani. 

sursă foto: cnair