Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Birchall i-a enervat pe baronii PSD și a fost remaniată / Dana Gârbovan este propusă ministru al Justiției / Iulian Iancu este propus vicepremier pentru Economie / Fifor este propus ministru plin la Interne / Șerban Valeca este propus ministru al Educației / Iohannis îi poate respinge / PARLAMENT: Ciolacu a convocat Camera Deputaților în sesiune specială, săptămâna viitoare / ANM: Caniculă și disconfort termic în aproape toată țara, până duminică / 

Breaking News:
 

Circulația pe DN 67C Novaci – Rânca, închisă din cauza ninsorilor

După o noapte cu Cod Galben de ninsori abundente și viscol în zona montană, Poliția Rutieră și CNAIR au decis închiderea circulației rutiere pe DN 67C între Novaci și Rânca, județul Gorj.

Măsura a fost luată din cauza viscolului și a ninsorilor consistente ce produc vizibilitate extrem de redusă (aproape de 0).

“Precizăm că din cauza condițiilor meteorologice extreme de pe acest drum montan aflat la altitudine, 3 utilaje ce se aflau în acțiune au rămas blocate pe traseu. Șenilata de la SDN Târgu – Jiu acționează pentru a-i evacua pe deservenții utilajelor rămase blocate și pentru a-i transporta într-o zonă sigură. Cele 3 utilaje vor fi recuperate și vor acționa atunci când condițiile meteorologice din zonă vor permite”, precizează CNAIR.

Pentru a menține practicabilă, în condiții de siguranță, rețeaua rutieră din țara noastră drumarii de la CNAIR au acționat în intervalul 11 februarie ora 17:00 – 12 februarie ora 05:30 cu 427 utilaje și au răspândit aproximativ 1239 tone material antiderapant.

CNAIR face apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

4 Shares