Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Curtea de Apel București, așteptată să decidă dacă Băsescu a colaborat cu Securitatea / POLITICĂ: CCR va judeca pe 16 octombrie contestația lui Tăriceanu privind numirea lui Meleșcanu președinte la Senat 

Breaking News:
 

Circulație îngreunată 4 zile de un transport agabaritic

Circulația rutieră este îngreunată timp de 4 zile, în perioada 11 – 15 septembrie, de un transport agabaritic  ce se deplasează de la Centura București, intersecția cu DJ104, până la Oltenița Port, informează CNAIR.

Vehiculul transportă un rezervor presurizat destinat gazelor lichefiate produs la Bucuresti si care este destinat exportului.

Iată întreg traseul:

  • Intersecția DN Centura București cu DJ104 – DN Centura București – Intersecția DN Centura București cu DN4 – DN4 – Oltenița – DN4 – Oltenița Port

Lățimea maximă a vehiculului este 7,00 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic.

În conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri.

Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

0 Shares