Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

ACTUALITATE: Ludovic Orban a fost audiat la Parchetul General / El a refuzat să se constituie parte vătămată într-o sesizare depusă de altcineva împotriva unui procuror / “Sesizarea mea este împotriva lui Dragnea și Dăncilă” / “Privește încălcarea Constituției de către cei doi”

 

Breaking News:
 

Circulație restricționată de reparații pe Autostrada A2 București-Constanța

Circulația este restricționată miercuri până la ora 18.00 pe Autostrada A2 București-Constanța, pe sensul de mers către Capitală, din cauza lucrărilor de reparații efectuate la rosturile din carosabil. 

 

“Astăzi, până la orele 18:00, circulaţia rutieră este restricţionată pe a doua bandă pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, între kilometrii 139+700 şi 138+850, pe sensul către Capitală, din cauza lucrărilor de reparaţii efectuate la rosturile din carosabil”, poitrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române. 

Astfel, conducătorii auto sunt rugați să reducă viteza în zona în care se efectuează lucrările de reparații și să respecte semnificația indicatoarelor rutiere temporare.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.