Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Barna l-a lăsat cu ochii-n soare pe Orban / “Să vedem ce se întâmplă luni și marți în Parlament cu inițiativele legislative prioritare” / 

Breaking News:
 

Cumpără acum Interrail Global Pass și ai 10% reducere la călătorii în toamnă

CFR Călători le recomandă celor care vor să meargă în toamna aceasta cu trenul în Europa, oferta Interrail Global Pass, care vine cu o nouă reducere de 10%, dacă biletul este cumpărat în perioada 15 iulie – 15 august.

 

Legitimațiile pot fi utilizate pentru călătorii în perioada 16 septembrie – 15 decembrie 2019.

Legitimaţia Interrail Global Pass oferă posibilitatea efectuării de călătorii nelimitate în 31 de ţări europene, din Scandinavia până în Turcia şi, în plus, traversarea maritimă cu vaporul între Italia şi Grecia.

Perioada de valabilitate a legitimaţiilor este de la cinci zile până la trei luni, pasagerii având libertatea de a alege ruta în timpul călătoriei. Oferta Interrail Global Pass este valabilă şi pe parcursul ţării de rezidenţă, pentru o călătorie dus-întors.

Interrail Global Pass se adresează tuturor categoriilor de călători: tineri, adulţi, copii, seniori şi reprezintă o variantă avantajoasă şi relaxantă de a explora continentul european, la preţuri atractive. 

Copiii de până la 12 ani beneficiază de gratuitate, iar tinerii (vârsta până în 28 de ani), adulţii şi seniorii (vârsta peste 60 de ani) dispun de asemenea, de tarife reduse.

0 Shares