Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Biroul permanent al Camerei Deputaților se întrunește la Parlament / Opoziția cere convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare / Motivul: înființarea a două comisii de anchetă / Una pentru abuzurile Jandarmeriei și a alta pentru pesta porcină / JUSTIȚIE: 291 de plângeri penale împotriva jandarmilor violenți la protestul din 10 august / Dosarul este preluat luni de Parchetul General / 

Breaking News:
 

Dragnea, despre autostrăzi: Dincolo de zgura informațională, oamenii văd că lucrurile încep să se miște

Liderul PSD Liviu Dragnea susține că “oamenii văd că lucrurile încep să se miște” pe șantierele de autostrăzi, deși guvernarea PSD+ALDE nu a început niciun km de când apreluat puterea, în urmă cu 1 an și 5 luni.  

“Din câte știu, avem o nouă conducere la CNAIR. Dincolo de zgura informațională, oamenii văd că lucrurile încep să se miște”, a spus Dragnea, asaltat de jurnaliști la Parlament.

Întrebat despre investiții, el a spus că există bani: “În primul rând, vorbim de autostrăzi noi, în energie și în cale ferată. Și cele care se află în derulare”.

Dragnea s-a enervat însă în momentul în care a fost luat la bani mărunți, spunând că aceste lucruri trebuie discutate într-o conferință: “Vorbim de deasupra – “alea au fost bune, alelalte nu au fost bune”. trebuie să vorbim pe cifre, nu pe gargară politică”.