Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Ședință de Guvern / Evaluarea Națională 2019: Absolvenții de gimnaziu susțin proba la matematică / 

Breaking News:
 

După un weekend acasă, muncitorii de la Centura Bacău își iau liber o săptămână

După un weekend acasă și trei zile pe șantier, muncitorii care construiresc Centura rutieră a Municipiului Bacău își iau liber o săptămână, începând de joi, în perioada 21 – 26 martie, și duc utilajele într-un locu bine păzit și, evident, secret.

Antreprenorul Spedition UMB a informat CNAIR că începând de joi, 21 martie, lucrările pe șantierul Variantei Ocolitoare a Municipiului Bacău se vor opri până marți, 26martie, motivul fiind faptul că muncitorii sunt în săptămâna liberă.

De marți, 26 martie, lucrările vor fi reluate la capacitate maximă, în două schimburi, începând cu ora 07:00.

“Precizăm că în cele trei săptămâni dintr-o lună în care se lucrează în câte două schimburi, programul de lucru este luni – sâmbătă, inclusiv. Pe perioada încetării activității în șantier, utilajele vor fi garate în puncte special amenajate pentru a fi păzite”, mai informează CNAIR, în comunicatul transmis redacției.

Reprezentanții companiei Naționale spun că lucrările au început în data de 8 martie, cu trei luni mai devreme decât prevedea contractul.

“Acest lucru a fost posibil ca urmare a faptului că Spedition UMB a accelerat faza de proiectare și a predat proiectul tehnic în trei luni, deși contractul semnat cu CNAIR la sfârșitul anului trecut prevedea 6 luni pentru această fază. Spedition UMB este o companie care are o îndelungată experiență în domeniu și a demonstrat de nenumarate ori seriozitatea și capacitatea constructorilor români de a executa lucrări de cea mai bună calitate”, se mai arată în comunicat.

198 Shares