Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Birchall i-a enervat pe baronii PSD și a fost remaniată / Dana Gârbovan este propusă ministru al Justiției / Iulian Iancu este propus vicepremier pentru Economie / Fifor este propus ministru plin la Interne / Șerban Valeca este propus ministru al Educației / Iohannis îi poate respinge / PARLAMENT: Ciolacu a convocat Camera Deputaților în sesiune specială, săptămâna viitoare / ANM: Caniculă și disconfort termic în aproape toată țara, până duminică / 

Breaking News:
 

În lipsa bugetului, CNAIR a anulat licitația pentru modernizarea DN28B Tg Frumos – Botoșani

CNAIR a anulat marți licitația pentru modernizarea DN28B Târgu Frumos – Botoșani și anunță că va relua procedura în data de 4 februarie a.c.

Narcis Neaga, directorul general al CNAIR

“CNAIR a fost nevoită să anuleze astăzi procedura de achiziție publică pentru modernizarea  DN 28B, Târgu Frumos – Botoșani (km 0+000 – km 76+758), din cauza lacunelor din documentele prezentate de ofertanți, toate ofertele fiind declarate neconforme”, se arată în comunicatul transmis redacției.

În acest moment, CNAIR pregătește relansarea licitației, a cărui valoare estimată este de 268.601.000 lei, fără TVA.

Compania susține că are asigurată din bugetul de stat suma necesară derulării acestui proiect și va relua licitația în data de 4 februarie 2019.

CNAIR a înțeles importanța acestui proiect pentru zona Moldovei și a urgentat procedurile interne pentru reluarea licitației. Compania se va organiza astfel încât după depunerea ofertelor, evaluarea acestora să fie realizată în cel mai scurt timp posibil, pentru ca lucrările să înceapă cât mai repede”, precizează, în comunicatul remis redacției, directorul general al CNAIR, Narcis Neaga.

„Guvernul României a asigurat finanțarea proiectului prin alocarea fondurilor necesare, care urmează să fie prevăzute în bugetul Companiei”, adaugă Neaga.

Precizăm însă că Bugetul de stat pentru anul 2019 nu se află nici măcar în fază de proiect, iar Parlamentul revine din vacanța de iarnă abia în 2 februarie. În aceste condiții, timp de o săptămână proiectul de buget va trece prin comisii, urmând ca votul final să fie dat în Camera Deputaților, Asceasta înseamnă că abia la mijlocul lunii februarie sunt șanse să fie adoptat Bugetul de stat pentru anul 2019.

88 Shares