Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

BRUXELLES: Încep negocierile între PE și Consiliul UE pentru şefia Parchetului European. Kovesi, favorită / POLITICĂ: Iohannis: “Sunt aproape hotărât să convoc un referendum” / Băsescu: N-aș risca pe chestiuni de justiție, CCR îți dă în cap cu cărticica (Constituția)” / JUSTIȚIE: Carmen Dan: Toade documentele din dosarul “10 august” au fost desecretizate / 

Breaking News:
 

Încă 13,7 km din Autostrada Transilvania au fost deschiși circulației

CNAIR a deschis circulația pe încă 13,7 km din Autostrada Transilvania, începând de miercuri, ora 13.00, lucrările fiind finalizate cu întârziere, la 4 ani de la semnarea contractelor.

sursă foto: cnair

Lotul de autostradă Ogra – Iernut are lungimea de 3,6 km, și a fost recepționat miercuri, la o zi de la recepționarea celor 10,1 km ai lotului Ungheni – Ogra.

Valoarea contractului  Ungheni – Ogra a fost de 251,3 milioane lei, fără TVA. Antreprenorul care a efectuat lucrările este Asocierea SC Strabag SRL – SC Straco Grup SRL.

Construcția lotului Ogra – Iernut, în lungime de 3,6 km, a avut o valoare de 55,8 milioane lei, fără TVA, iar Antreprenor a fost  Asocierea Geiger Transilvania SRL – Wilhem Geiger GmbH&Co.KG.