Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Viorica Dăncilă a făcut o nouă gafă: predicțiile USR sunt pentru ea “predilecții” / ANM: Vremea se răcește semnificativ în toată țara / EXTERNE: Guvernul May a adoptat cu greu proiectul de acord cu UE pentru Brexit / Documentul trebuie să treacă însă de parlament / Mai mulți miniștri au demisionat

Breaking News:
 

Ministrul Transporturilor cere curățenie la Aeroportul Otopeni până la atribuirea noului contract

Ministrul Transporturilor, Lucian Șova,Ministrul Transporturilor, Lucian Șova, i-a cerut noului șef al Companiei Aeroporturi București soluții concrete pentru asigurarea curățeniei la Aeroportul Internațional “Henri Coandă”, până la atribuirea noului contract de servicii.

Lucian Șova i-a convocat luni la minister pe directorii din cadrul Companiei Naționale Aeroporturi București (CNAB). La întâlnire a participat și noul director general, Dan Baciu.

Ministrul le-a cerut să prezinte situația la zi a activității desfășurate și să facă propuneri pentru îmbunătățirea acesteia în perioada imediat următoare.

Ministrul Transporturilor a subliniat importanța rezolvării situației privind serviciile de curățenie și de pază. Lucian Șova a solicitat soluții concrete până când va fi atribuit contractul de servicii de curățenie pentru Aeroportul Internațional “Henri Coandă” București.

Aeroportul “Henri Coandă” Otopeni a rămas fără servicii de curățenie și salubritate începând cu 31 ianuarie, după ce contractul cu Romprest Service s-a încheiat. La noua licitație au fost depuse ofertele, dar nu a fost decis câștigătorul. Conducerea aeroportului a apelat la o soluție de compromis, angajând 91 de femei de serviciu, care însă nu fac față.

Totodată, Lucian Șova a cerut ca prioritatea noii conduceri să fie investițiile în infrastructura aeroportuară.