ACTUALITATE: Târgul Angajatori de Top, București 20 – 21 octombrie / Groupe Renault Romania are disponibile 300 de posturi

Breaking News:
 

Restricții auto pe Transfăgărășan, pentru filmarea unui spot publicitar

Circulația rutieră va fi restricționată luni, 25 septembrie, pe DN 7C (Transfăgărășan), sectorul cuprins între Bâlea Lac și Bâlea Cascadă (km 126 – km 135), timp de câte 10 minute la interval de 30 de minute, între orele 08.00-19.30.

 Transfagarasan

“Închiderea circulației pe sectorul de drum mai sus menționat, se impune pentru filmarea unui spot publicitar, in condiții de siguranță a circulației. Acțiunea spotului va consta în conducerea unui autoturism sport pe acest segment de drum de către Titi Aur”, informează CNAIR. 

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB

https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.