Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Dăncilă se întâlnește cu Ursula von der Leyen pentru a-și impune comisar european pe unul dintre penalii Plumb sau Nica / EXTERNE: Iohannis se întâlnește cu Trump la Casa Albă / 

Breaking News:
 

Rovana a discutat “două proiecte prioritare” cu ministrul bulgar al Transporturilor

Rovana Plumb, ministrul interimar al Transporturilor din România, s-a întâlniti marți, la invitația părții române, cu Rossen Jeliazkov, ministrul transporturilor, tehnologiei informaționale și comunicațiilor din Republica Bulgaria.

La întrevedere au participat secretarii de stat Dragoș Titea și Ion Iordăchescu, precum și Ambasadorul Republicii Bulgaria în România,  E.S. Todor Ivanov Churov.

“Cu această ocazie, demnitarii au efectuat o evaluare a stadiului actual și perspectivelor relațiilor bilaterale din domeniul transporturilor, în contextul desfășurării celei de-a 5-a Ședințe Comune a Guvernului României și Guvernului Republicii Bulgaria (Reuniunea Consiliului de Cooperare la Nivel Înalt România-Bulgaria), preconizată a avea loc la București în data de 22 februarie 2019, reiterând interesul reciproc pentru dezvoltarea în continuare a cooperării şi intensificarea contactelor bilaterale”, precizează MT.

Părţile au avut ca teme de discuţie  două proiecte prioritare: asigurarea condiţiilor minime de navigaţie  pentru desfăşurarea acesteia în siguranţă pe toată perioada anului și analiza privind construcția unui nou pod peste Dunăre fiind stabilite de comun acord măsuri pentru aprofundarea acestor discuții în cadrul unui mecanism de colaborare bilateral.

De asemenea, s-a convenit asupra conducerii acestei structuri, componenței și mandatului acesteia, inclusiv adoptarea și monitorizarea unui plan de acțiuni pentru cele două obiective.

Cele două proiecte prioritare vor fi discutate în cadrul formatului oferit de cea de-a 5-a Ședință Comună a Guvernului României și Guvernului Republicii Bulgaria (Reuniunea Consiliului de Cooperare la Nivel Înalt România-Bulgaria).

0 Shares