Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Patru șefi ai Jandarmeriei și un secretar de stat în MAI, suspecți în dosarul violențelor de la Mitingul Diasporei (surse) / POLITICĂ: Zi decisivă pentru viitorul politic al lui Dragnea / Jumătate dintre baronii PSD vor să-l mazilească

 

Breaking News:
 

Rovinieta și taxa de pod pot fi achitate și prin aplicația mobilă “etarife”

Începând de joi, conducătorii auto pot achita rovinieta și taxa de trecere pentru utilizarea podurilor peste Dunăre între Feteşti şi Cernavodă (peaj), pe langă portalul web www.erovinieta.ro, și prin intermediul aplicației mobile “etarife”.

CNAIR precizează că aplicația mobilă etarife este publicată în magazinele App Store, Play Store și Marketplace, aferente sistemelor de operare IOSAndroid si Microsoft.

Accesul utilizatorilor în aplicatia etarife se realizează prin intermediul conturilor create pe portalul www.erovinieta.ro și pune la dispoziția acestora toate facilitățile care se regăsesc și în portal.

Plățile prin intermediul www.erovinieta.ro șetarife, se realizează doar prin card bancar. Tranzacțiile se realizează în baza parteneriatului dintre CNAIR SA și Garanti Bank și sunt asigurate prin intermediul procesatorului de plăți Netopia. 

Utilizatorii care achită, prin intermediul cardului bancar rovinieta/peaj, nu vor suporta costurile comisionului de tranzacționare sau alte costuri asociate tranzacțiilor online, toate acestea fiind suportate de către CNAIR.

CNAIR recomandă utilizatorilor să se asigure că achită rovinieta și peajul prin intermediul portalului oficial www.erovinieta.ro și aplicației mobile etarife puse la dispoziție de CNAIR SA pe pagina principală a site-ului www.cnadnr.ro. 

De asemenea, se solicită utilizatorilor atenție sporită la introducerea numărului corect de înmatriculare al vehicului.