Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Curtea de Apel București a decis că Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea / El a dat declarat în scris de 4 ori contrariul, pentru a ocupa funcții înalte în stat / El se apără susținând că nu știa că Direcția a 4-a Contrainformații aparține Securității /  POLITICĂ: CCR va judeca pe 16 octombrie contestația lui Tăriceanu privind numirea lui Meleșcanu președinte la Senat 

Breaking News:
 

Șase zboruri anulate pe Otopeni, din cauza grevei piloților de la Ryan Air

Zeci de piloți Ryan Air din Germania, Irlanda, Suedia și Belgia au intrat, vineri, în grevă, fiind nemulțumiți de majorările salariale propuse de liderii companiei amintite.

Din păcate, situația afectează și sute sau poate chiar mii de pasageri români în condițiile în care numai de pe Aeroportul Otopeni, din București, au fost anulate deja șapte zboruri.

Vorbim despre două curse tur-retur București – Berlin și o cursă tur-retur București-Bruxelles. Concret, au fost anulate zborurile care decolau spre Berlin la 11.00 și 20.15 și zborul care urma să decoleze către Bruxelles la 20.50.

De asemenea, au fost anulate sosirile de la Berlin pentru orele 10.35 și 19.50 și cursa care trebuia să vină de la Bruxelles la 20.25.

Totuși, reprezentanții companiei Ryan Air susțin că celelalte curse cu operare din București se vor desfășura după programul normal.

Vorbim aici de plecări spre Bruxelles, Milano, Madrid, Londra, Bologna, Timișoara, Dublin, Roma și Bergamo, și de venirile din orașele amintite efectuate în aceeași zi.

2 Shares