Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Remanierea lui Birchall și înlocuirea ei cu Gîrbovan așteaptă ok-ul lui Iohannis / Celelalte propuneri: Fifor – ministru la Interne, Șerban Valeca la Educației și Iulian Iancu – vicepremier pentru Economie / POLITICĂ: Sesiune parlamentară extraordinară de formă, cu doar o săptămână înaintea de sfârșitul vacanței / ANM: Canicula se prelungește / 

Breaking News:
 

Supervizarea secțiunilor 1 și 5 ale Autostrăzii Sibiu Pitești, la licitație

CNAIR a lansat, miercuri, licitația pentru supervizarea secțiunilor 1 și 5 ale Autostrăzii Sibiu Pitești.

foto: Jean-Mihai Pâlșu

Valoarea estimată a contractului pentru Lotul 1 – Secțiunea 1: Sibiu – Boița, km 0 – km 14, Lot 1 km 0 – km 13 este de aproximativ 6 milioane de euro, fără TVA.

Valoarea estimată a contractului pentru Lotul 2, Secțiunea 5 – Curtea de Argeș – Pitești, km 92,6 – km 123 este de aproximativ 7 milioane de euro, fără TVA. 

Data limită de depunere a ofertelor este septembrie 2019.

Pentru Secțiunea 1, cuprinsă între Sibiu și Boița, (km 0 – km 14), contractul de proiectare si execuție, cu o valoare de 612,6 milioane de lei, fără TVA, a fost semnat în data de 14 aprilie, între CNAIR și Compania Porr Construct. Durata contractului este de 108 luni, din care 12 luni perioada de proiectare, 36 de luni perioada de execuție a lucrărilor și 60 de luni perioada de garanție.

Pentru Secțiunea 5, cuprinsă între  Curtea de Argeș și Pitești (km 92,6 – km 123), ofertele se află în stadiul de evaluare. Valoarea estimată este de 1,8 miliarde de lei, fără TVA, cu o durată a contractului de 120 de luni din care 12 luni perioada de proiectare, 48 luni perioada de execuție a lucrărilor și 60 de luni perioada de garanție.

9 Shares