Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Ședință de Guvern / Evaluarea Națională 2019: Absolvenții de gimnaziu susțin proba la matematică / 

Breaking News:
 

Transport agabaritic pe ruta Sânnicolau Mare – PTF Jimbolia

Circulația rutieră va fi îngreunată în perioada 16 – 18 aprilie de un transport cu depășiri (agabaritic), ce se va deplasa din localitatea Sânnicolau Mare până la Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Jimbolia, informează luni Compania Națională de Administrare a Infrastructurii rutiere (CNAIR).

foto: Arhivă

Vehiculul transportă  utilaj energetic.

Iată întreg traseul:

  • Sânnicolau Mare – DN59C – Jimbolia – DN59A – Jimbolia PTF

Lățimea maximă a vehiculului este 4,20 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. În conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga:www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Șituatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

2 Shares