Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Dragnea a fost condamnat definitiv la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare / BEC: PNL a obținut 26,23%, PSD are 23,69%, iar USR-Plus e pe locul 3, cu 20,51% / 

Breaking News:
 

Transportatorii au oprit protestul. Săptămâna viitoare sunt invitați la Parlament

Transportatorii de persoane au oprit protestul început joi dimineață, câteva ore mai târziu, la ora 14.00, după ce membrii Comisiei de Transporturi din Camera Deputaților i-a invitat pentru săptămâna viitoare la Parlament la discuții.

foto: Jean-Mihai Pâlșu

Iată precizările Federației Operatorilor români de Transport (FORT):

“La interventia conducerii Comisiei de transporturi din Camera Deputatilor, protestul inceput in toata tara de membrii Federatiei Operatorilor Romani de Transport – FORT.

Domnul Deputat Sorin Bota a comunicat conducerii FORT faptul ca Marti 16.10.2018 are loc o dezbatere avand ca subiect situatia generata de Ministrul Transporturilor si a lansat catre dl. Presedinte Augustin Hagiu, invitatia de a participa.

F.O.R.T. saluta pozitia exprimata de Comisia de Transport din Parlament, raportat ordinului ce face obiectul protestelor organizate la nivel national si v-a fi reprezentata la aceasta dezbatere extrem de importanta.

Mesajul venit din Parlament demonstreaza clar ca ordinul de ministru este istorie in acest moment.

F.O.R.T. anunta public reluarea activitatii de transport, in intreaga tara, incepand cu ora 14.00″. 

4 Shares