KIA Exim Bank UE the GROUP Borsec Samsung Carrefour Deichmann Dedeman Metro Auchan
KIA Best Advertising Cotnari ComputerLand Sony Arctic Dacia Rompetrol Penny Selgros

PENALI: Condamnat la 2 ani de închisoare cu executare, Ioan Neculaie a fost prins când voia să fugă din ţară/

Breaking News:
 

UPDATE! CFR Călători a anulat miercuri 148 de trenuri

CFR Călători a anulat miercuri, la prima oră, 80 de trenuri, însă compania precizează că situația va fi actualizată periodic, în funcție de evoluția condițiilor meteo și de situația din teren.

tren zapada gara

UPDATE ora 16.00: Numărul trenurilor anulate a ajuns la 148.

“Ninge viscolit, condiții meteo extreme/se circulă cu plug antemergător pe ruta București – Constanța”, precizează compania, pe pagina sa de Facebook.

“Circulaţia trenurilor va fi adaptată și pe parcursul zilei de miercuri condiţiilor meteo extreme. În funcţie de evoluţia vremii, se fac eforturi pentru ca traficul feroviar să fie asigurat pe magistrale, între marile orașe. În cursul acestei dimineți încercăm să realizăm o legătură dus și una întors de la București (9:30 plecare) către Constanța și retur (7h30 plecare Constanța). Se intervine constant cu utilaje și echipaje feroviare pe raza Regionalelor București, Craiova, Galați, Constanța”, se mai arată în mesaj.

Reprezentanții CFR Călători anunță că “așa cum s-a întâmplat zilele anterioare și astăzi ne vom organiza unde va fi necesar astfel încât pasagerii să primească ceai cald, cafea, sandvișuri, în funcție de posibilitățile din teren. PRIORITATEA noastra este aceea de a asigura oamenilor un transport fara riscuri și de a realiza legături între marile orașe, pe magistrale”.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.