Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Curtea de Apel București a decis că Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea / El a dat declarat în scris de 4 ori contrariul, pentru a ocupa funcții înalte în stat / El se apără susținând că nu știa că Direcția a 4-a Contrainformații aparține Securității /  POLITICĂ: CCR va judeca pe 16 octombrie contestația lui Tăriceanu privind numirea lui Meleșcanu președinte la Senat 

Breaking News:
 

Protestul lu’ Pâlșu!

Satira doare mai rău decât dovada!
Au trecut 28 de ani! Prefer să fiu amendat, decât să accept prestația ministrului-marionetă Tudorel Toader, care se dă profesor doctor în drept, dar de fapt își bate joc de o țară, cu un RAPORT „penal” (pe managemetul procurorului-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi).
Imaginile sunt din emisiunea Realitatea Românească de pe Realitatea TV, sâmbătă 24 februarie, de la ora 22:00…

Și nici măcar NU pot fi acuzat că sunt fan Kovesi – dar sunt pentru principii și pentru dreptate, chiar de-ar fi să cadă cerul!

Apropo de prestația lui Toader. Iată cum îmi doresc să fie organizată, de un înalt funcționar de stat, o Conferință de Presă pe o temă importantă!

Exemplu de lucru: Anunțul lui Toader legat de RAPORTUL Kovesi
  1. Reprezentanții Mass-media primesc cu 30 de minute înainte de începerea conferinței raportul lui Toader – cele 30 de pagini – fără concluzii (decizii);
  2. Începe conferința, transmisie în direct. Toader își prezintă în rezumat – maxim 10 minute – raportul înaintat presei, asta pentru ca telespectatorii să înțeleagă contextul;
  3. Toader își prezintă concluziile (decizia) – în maxim 5 minute;
  4. Jurnaliștii au la dispoziție o sesiune de întrebări de cel puțin 30 de minute.
Așadar, în  45 de minute se discută ÎN PUBLIC un subiect important pentru România.

Ce era așa de greu, domnule ministru profesor doctor în drept Tudorel Toader, să organizați o conferință de presă decentă și constructivă?

De ce pun această întrebare? Pentru că tot ce ne-a spus Toader vreme de 90 de minute – fără a accepta întrebări din partea jurnaliștilor, care reprezentau opinia publică în raport cu ministru – avea posibilitatea să puncteze, mult mai eficient pentru toată lumea, în răspunsurile la întrebările jurnaliștilor.

Cât privește RAPORTUL lui Toader, acesta este unul “penal”! Puteți vedea observațiile mele expuse în timpul emisiunii “Realitatea Românească” de sâmbătă, 24 februarie, de la ora 22:00, pe Realitatea TV. (Aici video) 

Sau puteți lectura “picătura”…

Jocul lui Toader! DOCUMENTELE și RAPORTUL ministrului de Justiție

Toate cele bune, fără… Toader!
498 Shares