Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Comisia Europeană îi transmite Adinei Florea că nu are nicio competență să îl ancheteze pe Timmermans / POLITICĂ: Ciorbea: În 2 luni și 2 săptămâni mi se încheie mandatul  / 

Breaking News:
 

Brazilie se împiedică de Elveția. Sud-americanii au ratat ocazii uriașe pe final

Seria surprizelor de la Campionatul Mondial de fotbal din Rusia a continuat duminică seara.
La finalul textului aveți Rezultatele și Clasamentele pentru grupele A , B. C. D, E și F – după Prima Etapă!

Naționala Braziliei a făcut doar egal, 1-1, cu selecționata Elveției, la capătul unui meci în care sud-americanii nu au jucat mai nimic 80 de minute, dar au ratat câteva ocazii uriașe pe final.

Coutinho a deschis scorul în minutul 20, cu o execuție personală de toată frumusețea. A fost un șut în diagonală ce l-a lăsat fără replică pe Sommer.

Golul vedetei de la Barcelona a fost prefațat de un alt moment favorabil al Braziliei, dar Paulinho nu a reușit să profite de o eroare din tabăra adversă.

În minutul 50, la una dintre puținele acțiuni ofensive ale Elveției, Shaqiri a centrat din corner și Zuber a punctat cu o superbă lovitură cu capul, restabilind egalitatea.

Finalul a fost la discreția Braziliei. Dar sud-americanii s-au jucat cu ocaziile. Coutinho și Miranda au șutat pe lângă, din poziții ideale, Neymar l-a întins serios pe Sommer, în două rânduri, iar reluarea cu capul a lui Firmino a fost respinsă in extremis de același goalkeeper elvețian.

S-a terminat Brazilia – Elveția 1-1. Europenii obțin un punct vital în lupta pentru calificarea în optimi. Sud-americanii au nevoie să impună mai mult ritmul din finalul meciului pentru a emite pretenții la câștigarea competiției.

Dacă vor continua să joace la fel ca în primele 75 de minute ale partidei cu Elveția, brazilienii s-ar putea să aibă probleme inclusiv pentru trecerea de faza grupelor, în condițiile în care Serbia și Costa Rica au arătat precum două formații greu de bătut la acest turneu final.