Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

BRUXELLES: Negocierile între PE și Consiliul UE pentru desemnarea lui Kovesi procuror european se reiau pe 27 martie / POLITICĂ: Dăncilă pregătește o nouă remaniere 

Breaking News:
 

Franța se califică în optimi. Peru a fost eliminată

Naționala de fotbal a Franței s-a calificat, joi seara, în optimile de finală ale Campionatului Mondial din Rusia.
La finalul textului aveți Rezultatele și Clasamentele: A II-a Etapă pentru Grupele A, B și C; Prima Etapă pentru grupele D, E, F, G și H!

Cocoșii Galici au obținut a doua victorie consecutivă la turneul final, după ce s-au impus, cu 1-0, împotriva naționalei statului Peru.

Franța a început mai tare și a încercat să impună ritmul jocului. Imediat au venit și momentele favorabile, dar Varane a reluat pe lângă din șase metri, în timp ce șutul lui Griezmann a fost scos de Pedro Gallese.

Peruanii au ieșit la joc după jumătatea primei reprize și au avut un moment favorabil în minutul 31. A fost un șut bun al lui Guerrero, dar pe centrul porții și Lloris a reușit să respingă.

Singurul gol al meciului a venit în minutul 35. Peruanii au pierdut aiurea controlul balonului în propria jumătate de teren și Mbappe a finalizat cu eleganță o acțiune începută de Pogba și continuată de Giroud.

Conștienți că nu mai au altă variantă, peruanii au ieșit mai mult la joc în repriza a doua. Au apărut și ocaziile importante la poarta lui Lloris, dar acestea au fost destul de răzlețe. Cea mai mare a venit chiar în minutul 50, când șutul lui Aquino a nimerit bara.

Pe final, Farfan a trimis în plasa laterală, în timp ce șutul lui Guerreo din lovitură liberă a fost reținut fără probleme de Hugo Lloris.

S-a terminat Franța – Peru 1-0 și Cocoșii Galici obțin deja calificarea în faza optimilor de finală, în timp ce peruanii părăsesc competiția, indiferent de rezultatul meciului cu Australia din ultima etapă.

Mai mult, Danemarca este și ea mare favorită, acum, la calificarea în optimi. Un egal în meciul dintre Franța și Danemarca ar face ca ambele echipe să-și îndeplinească obiectivul. Astfel, Franța ar câștiga grupa, iar Danemarca ar prinde locul 2, indiferent de ce face Australia cu Peru.