Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

GREVĂ în Educație: Profesorii resping voucherele sociale transformate de Guvern în „prime” / POLITICĂ: Ciucă a anunțat că nu își mai depune mandatul de premier / Rotativa se amână sub pretextul grevei în Educație / Motivul real este că trocul PNL-PSD este în aer / 

Breaking News:

A murit Rudel Obreja, eliberat din închisoare pentru a se trata de boala incurabilă

Rudel Obreja (57 ani), fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box, a murit duminică, el fiind eliberat după 3 luni de închisoare, în iulie anul trecut, pentru a se trata de boala incurabilă depistată după ce a fost încarcerat, în aprilie, când ÎCCJ a pronunțat pentru a doua oară a condamnărea la 5 ani de închisoare a acestuia, în dosarul Udrea-Gala Bute. 

Prima dată, Rudel Obreja a fost condamnat în iunie 2018, tot la 5 ani de închisoare, pentru spălare de bani, evaziune fiscală şi complicitate la luare de mită în Gala Bute.

Și în 2018 a stat doar 6 luni după gratii, fiind eliberat în decembrie din Penitenciarul Jilava, după decizia CCR privind nelegalitatea completurilor de 5 judecători care nu s-a făcut prin tragere la sorţi. 

Rudel Obreja nu se aștepta să intre din nou la închisoare în dosarul cu Udrea

Un mesaj a fost postat pe Facebook de Liga Profesionistă de Box din România, condusă de Viorel Plosca:

„Cu adâncă durere în suflet, anunţăm trecerea în nefiinţă a fostului mare om de box Rudel Obreja. Drum lin printre stele drag prieten! Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace!”.

Multiplu campion naţional, Obreja a participat şi la JO de la Los Angeles din 1984, iar la Europenele din 1989 a obținut o medalie de argint la categoria semi-mijlocie şi una de bronz la Mondialele din acelaşi an. 

În 2004, Obreja a fost ales preşedinte al Federaţiei Române de Box, îndeplinind în acelaşi timp diferite funcţii în federaţiile europeană şi internaţională a boxului amator.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv