Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Coaliția a stabilit măsurile de scădere a facturilor la energie / Ciucă: „Este o plafonare a prețului, nu se renunță la liberalizare” / În februarie și martie prețurile vor fi plafonate / OUG nu va întârzia mai mult de săptămâna viitoare / Un milion de facturi vor fi stornate (anulate) /

Breaking News:
Premierul Florin Cîțu și ministrul de Interne, Lucian Bode, dau vina pe organizatori

Amendă din buzunarele românilor pentru lipsa măștii la Congresul PNL. A încălcat legea inclusiv Iohannis

Poliția Capitalei a aplicat amenda maximă de 10.000 de lei organizatorilor Congresului PNL din 25 și 26 septembrie, pentru lipsa purtării măștii sanitare de către foarte mulți dintre cei 5.000 de participanți.

Însă cum PNL este partid subvenționat cu bani de la buget, sancțiunea va fi plătită din buzunarele românilor.

Au încălcat legea atât președintele României, Klaus Iohannis, cât și premierul Florin Cîțu și fostul lider liberal Ludovic Orban, care au stat fără mască.

Ministrul de Interne, Lucian Bode, se spală pe mâini, susținând că la congres nu a fost în calitatea sa oficială de ministru.

„Eu nu am fost la congres ca ministru de Interne, ci ca delegat, ce ar fi trebuit să fac? Responsabilitatea revine organizatorilor”, a declarat Bode, marți.

La rândul său, premierul Cîțu le-a spus cu nonșalanță jurnaliștilor: „Organizatorii trebuie să vă dea răspunsurile”.

Comisarul-șef Bogdan Berechet, șeful Poliției Capitalei, a declarat, marți, că amenda a fost dată și pentru înghesuiala de la cabinele de vot.

21 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv