Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Comisiile parlamentare încep audierea miniștrilor Guvernului Orban II / Trei zile va dura procedura / Votul în plen va fi dat lunea viitoare, pe 24 februarie, la ora 16.00 /

Breaking News:
 
După diminuarea bugetelor DNA și DIICOT, liderul PSD taie o halcă și din fondurile Serviciilor

Amendamente la Buget, marca Dragnea: 525 de milioane de lei tăiați de la Servicii

Liviu Dragnea se răzbună pe Serviciile secrete și propune, prin mai multe amendamente depuse luni la proiectul Bugetului de stat pe 2019, tăierea a 525 de milioane de lei din fondurile alocate de Guvernul Dăncilă SRI, SIE și SPP.

De altfel, Dragnea a anunțat încă de duminica trecută că va diminuarea bugetelor serviciilor secrete, în caz că premierul Viorica Dăncilă nu va tăia sumele.

Dar Guvernul nu mai putea da înapoi, deoarece sumele prevăzute în proiect pentru bugetele serviciilor au fost deja aprobate în CSAT în decembrie 2018.

Astfel, liderul PSD vrea să ia de la SRI, în primul rând 445 de milioane de lei, pe care să-i redirecționeze către Ministerul Sănătății pentru programele Vitamina D, panorama și teste de markeri tumorali. În al doilea rând, Dragnea propune redirecționarea a  150 de milioane de lei de la SRI, la care se adaugă 30 de milioane de la SIE și 50 de milioane de la SPP, pentru fondul asigurărilor sociale de sănătate. 

Bugetul DNA a fost tăiat și mai mult în al doilea proiect publicat de Ministerul Finanțelor:

DNA, pe cale să stingă lumina. USR: Se pare că nu mai e nevoie de procurori anticorupție
128 Shares