Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Coaliția a stabilit măsurile de scădere a facturilor la energie / Ciucă: „Este o plafonare a prețului, nu se renunță la liberalizare” / În februarie și martie prețurile vor fi plafonate / OUG nu va întârzia mai mult de săptămâna viitoare / Un milion de facturi vor fi stornate (anulate) /

Breaking News:

ANM: Alertă de vânt puternic în toată țara, până sâmbătă. Cod Galben în 18 județe

Meteorologii au emis, joi, o alertă de vânt puternic pentru toată țara, valabilă până sâmbătă. Totodată, ANM a emis o avertizare Cod Galben în 18 județe.

Conform Administrației Naționale de Meteorologie, vântul se va intensifica de joi, la început în zona de munte, iar din dimineaţa zilei de vineri local şi în estul, sudul şi centrul ţării.
 
În intervalul 13 ianuarie, ora 10:00 – 15 ianuarie, ora 20:00, vor fi rafale cu viteze în general de 45 – 55 km/h, mai mari în zona montană înaltă şi în Moldova.
 
Pe arii restrânse, mai ales în noaptea de vineri spre sâmbătă (14/15 ianuarie), se va forma polei în nord, centru şi nord-est, spun meteorologii.
 
 
Cod Galben: 13 ianuarie, ora 18:00 – 15 ianuarie, ora 20:00
 
La altitudini de peste 1.500 de metri, vântul va avea intensificări cu rafale ce vor depăşi 90 – 110 km/h şi zăpada va fi spulberată.
 
Începând din dimineaţa zilei de vineri, vântul se va intensifica şi în jumătatea nordică a Moldovei unde vitezele vor depăşi 55 – 65 km/h. Din după-amiaza zilei de vineri, în zona înaltă a Carpaţilor Meridionali şi de Curbură vântul va sufla tare, viscolind şi troienind zăpada, iar vizibilitatea va fi foarte redusă.
66 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv