Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ANM: Alertă de vânt pentru toată țara, până luni / POLITICĂ: Parlamentul va adopta marți proiectul Legii bugetului pe 2021 / 

Breaking News:

Barna l-a convins pe Patzaichin să revină în procesul de selecţie a guvernatorului Deltei

Vicepremierul Dan Barna a reușit până la urmă să-l convingă pe Ivan Patzaichin să se implice în procesul de selecţie a guvernatorului Deltei Dunării, după ce acesta anunțase că renunță, după scandalul din USR – soldat însă cu demiterea vinovatului.

Barna a negat joi, la Europa FM, informaţiile potrivit cărora guvernatorul ar fi fost deja stabilit, iar consultarea ar fi una de faţadă.

„Fostul preşedinte al filialei Sulina a exprimat un comentariu într-o postare şi aceea, să spunem, că ar fi fost pretextul sau motivul. (…) Colegul nostru şi-a asumat ne-inspiraţia privind comentariul respectiv, şi-a şi înaintat demisia din poziţia de preşedinte al filialei Sulina. Eu, între timp, am avut un dialog cu domnul Patzaichin. Cred că l-am convins să rămână alături de procesul acesta de selecţie a guvernatorului Deltei, pentru că, mă rog, supărarea lui era, cumva, mai largă, legată de faptul că pe Facebook au fost mai multe comentarii, dincolo de acest comentariu punctual al unui coleg de-al nostru. Au fost mai multe comentarii. E, cumva, realitatea în care trăieşte umanitatea acum, cu acest social media, în care găseşti şi troli, şi oameni de rea-credinţă, şi oameni cu altă agendă, care toţi, acolo în mesaje, pot să dea o impresie de nesusţinere”, a precizat vicepremierul USR PLUS.

UPDATE! Ivan Patzaichin: Deciziile ARBDD trebuie să țină cont de viața comunităților Deltei
190 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv