Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

BEC: Nicușor Dan a câștigat fotoliul de primar general al Capitalei cu 42,75% – rezultate parțiale (94,4%) / Gabriela Firea a obținut numai 38% dintre voturi / Pe locul 3 se află Traian Băsescu: 11% / 

Breaking News:
 

Băsescu: Ministerul de Interne nu este instituţie de spectacol pentru interlopi

Fostul președinte Traian Băsescu, în prezent europarlamentar PMP, critică decizia ministrului de interne, Marcel Vela (PNL), de a trimite „elicoptere, poliţie şi jandarmerie călare, sute de mascaţi echipaţi de război (…) să participe inutil la priveghiul interlopului înjunghiat pentru cămătărie”, Emi Pian.

Iată mesajul lui Băsescu, postat pe pagina sa de Facebook:

„Internele nu sunt instituţie de spectacol!

Avid de imagine cu orice preţ, Ministrul de Interne, numitul Marcel Vela, proaspăt adus de la primăria Caransebeş confundă poliţia comunitară cu Poliţia Naţională.

Ajuns la Bucureşti Marcel Velaa a pus în mişcare resursele Poliţiei Naţionale şi ale Jandarmeriei crezând că asta îl ajută la repararea imaginii şifonate de eşecul pierderii controlului pandemiei de COVID – 19.

Elicoptere, poliţie şi jandarmerie călare, sute de mascaţi echipaţi de război au fost puşi să participle inutil la priveghiul interlopului înjunghiat pentru cămătărie.

Din păcate, chestorii şi generalii de la Interne n-au avut puterea să-i spună lui Vela că Ministerul de Interne nu este instituţie de spectacol nici pentru interlopi şi nici pentru populaţie.

Erau suficienţi câţiva ofiţeri de poliţie introduşi în mulţime şi pe lângă cei apropiaţi mortului pentru a sesiza imediat orice risc.

S-ar fi evitat umilirea poliţiei şi a jandarmeriei puse să participe îndure cu stoicism priveghiul unui interlop.

În regia lui Marcel Vela, moartea uni interlop a devenit eveniment national.

Oare de unde atâta tupeu la un vremelnic ministru?

PS – Vreau să cred că în seara aceasta nu va ieşi Marcel Vela îmbrăcat în „jacă” de aviator să ne spună că a avut informaţii că urma să fie o cuţităreală generală, drept pentru care a mobilizat puhoi de jandarmi, poliţişti şi mascaţi”.

55 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv