Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Litoralul pentu toţi – ediția 2022 începe cu prețuri de la 34 de lei/noapte/persoană / 

Breaking News:

Cioloș: Furnizorii de energie au ales să factureze maximal; este un abuz girat de PNL și PSD

Furnizorii de energie au ales să factureze maximal, iar acesta este un abuz girat și provocat de PNL și PSD, a acuzat, luni, liderul USR, Dacian Cioloș, amintind că social-democrații l-au numit pe șeful ANRE, iar ministru al Energiei este liberalul Virgil Popescu.

„Ar trebui demişi de la cap la coadă, în frunte cu ministrul Energiei, Virgil Popescu. Statul trebuie să îşi asume fără ezitare situaţia în care se găsesc cetăţenii şi să acopere diferenţele din facturi. E singurul mod prin care ne putem asigura că cetăţenii vulnerabili în faţa creşterilor necontrolate pot traversa această iarnă.

Ne găsim într-o situaţie de coşmar în care furnizorii de energie au ales să factureze maximal, urmând ca la un moment dat să se lămurească toată lumea care ar fi preţul corect. Este un abuz fără nicio îndoială, unul girat şi provocat de politicienii inconştienţi de la PSD şi PNL, care au ales să ignore regulile pieţei, să nu ofere o reglementare corectă şi să facă ANRE şi Ministerul Energiei cadou camarilei de partid. Pe cine mai miră oare că PSD l-a numit pe Gheorghe Cârciu la Departamentul pentru Românii de Pretutindeni, după ce acesta a fost cercetat penal pentru furt de curent electric?!

PSD şi PNL şi-au asumat că vor rezolva criza energetică şi criza sanitară, dar niciuna dintre ele nu a primit vreo soluţie şi există riscul ca “situaţia să degenereze complet.

Cei doi autori ai dezastrului, Florin Cîţu şi Marcel Ciolacu, asistă nepăsători la situaţia pe care au creat-o şi discută de parcă ar fi vorba despre o criză care ar urma să se petreacă peste câţiva ani. Incompetenţa şi inconştienţa acestor doi politicieni îi costă pe oamenii care azi plătesc facturile uriaşe la energie sau stau în frig”, precizează preşedintele USR”, arată Cioloș, într-o postare pe Facebook.

71 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv