Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: PNL și UDMR își împart ministerele, după eliminarea din cărți a USR / Premierul desemnat Ciucă a obținut susținerea PSD pentru un guvern minoritar / ACTUALITATE: Toți elevii intră în vacanță două săptămâni / Masca, obligatorie peste tot / Certificat verde obligatoriu la serviciu / Carantină de noapte pentru nevaccinați / 

Breaking News:

Cîțu a demis prefecții și subprefecții USR PLUS, după ce a „executat” secretarii de stat

Premierul Florin Cîțu i-a demis, joi, pe toți prefecții și subprefecții USR PLUS, la o zi după ce i-a „executat” pe secretarii de stat și la două zile după ce vicepremierul Dan Barna și miniștrii acestui partid au demisionat. 

„În şedinţa de guvern astăzi am aprobat şi eliberări şi numiri de prefecţi. Sunt 42 de decizii, 14 prefecţi şi 28 de subprefecţi, dar MAI va emite 14 ordine de ministru pentru preluarea de atribuţii. Nu numim alţi prefecţi sau alţi subprefecţi, vor fi preluate atribuţiile, situaţia rămâne aşa, exact ca la şi la secretarii de stat, nu se numeşte nimeni pe acele locuri, doar rămân posturi libere şi se preiau din atribuţii”, a declarat Cîțu, la finalul ședinței de joi a Executivului.

„În acest moment nu facem alte numiri, au preluat subprefecţii, care au fost şi ei implicaţi în această campanie zi de zi şi ştiu exact situaţia”, a adăugat el. 

13 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv