Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: USR PLUS nu îl mai vrea pe Cîțu premier și cere PNL să desemneze altă persoană /  Ședința coaliției la guvernare are loc luni /

Breaking News:

Ciucă, despre arestarea fostului adjunct al DGIA: „Nu am tolerat absolut nimic”

La o săptămână de la reținerea și arestarea preventivă a generalului de contrainformații Iulian Cristian Gherghe, locțiitor al șefului Direcției Generale de Informații a Apărării (DGIA), ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, a avut o primă reacție.

Dar dar nu pentru că ar fi vrut să iasă public cu o explicație, ci pentru că a fost întrebat despre acest fapt grav, într-un interviu la TVR1, joi seară.

„Din momentul în care directorul Direcţiei Generale de Informaţii a Armatei a identificat această posibilă infracţiune, nu am tolerat absolut nimic, a fost o singură decizie: luaţi măsurile necesare, astfel încât să procedăm în conformitate”, a spus Ciucă.

Să nu de ducem „după fentă” în cazul DEFECTĂRII generalului de contrainformații Gherghe, arestat pentru o „GĂINĂRIE”!

Ministrul a adăugat că, în momentul în care acest lucru i s-a raportat, „decizia a fost direct la Parchet, motiv pentru care s-a făcut sesizarea la Parchetul Militar şi sunt în derulare procedurile în conformitate cu legea”.

„Toleranţă absolut zero, cum toleranţă zero a fost şi faţă de ceea ce s-a întâmplat la Focşani”, a adăugat ministrul, referindu-se la situaţia de la Spitalul Militar din Focşani, unde au fost vaccinate, potrivit lui, 153 de persoane care nu erau incluse în etapa a doua de vaccinare, în vigoare la acel moment.

Fostul director adjunct al Direcţiei Generale de Informaţii a Apărării, Iulian Cristian Gherghe, a fost arestat, sâmbătă, pentru 30 de zile, fiind acuzat de delapidare, fals material, fals intelectual şi uz de fals. 

Arestat preventiv! Gen. (r) Iulian Cristian Gherghe, fost adjunct al șefului Serviciului Secret al Armatei
14 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv