Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a adoptat noile măsuri de relaxare / Fără mască pe stradă / O oră în plus la restaurante și magazine / Pot circula noaptea și cei nevaccinați / Restaurante deschise în noaptea de Crăciun și Revelion / Starea de alertă a fost prelungită cu încă 30 de zile, din 9 decembrie până pe 8 ianuarie 2022 / 

Breaking News:

Ciucă n-a primit undă verde de la Cotroceni! Cîțu: „Avem mandat doar pentru un guvern minoritar”

Premierul desemnat Nicolae Ciucă nu a primit undă verde de la președintele Klaus Iohannis, la întâlnirea de luni seară de la Cotroceni, pentru a forma un guvern plin.

Liderul PNL, Florin Cîțu, a declarat marți dimineață: „Avem mandat doar pentru un guvern minoritar. Să vedem pasul pe care il fac PSD și USR. Vom discuta cu parlamentarii susținerea unui guvern minoritar”.

Întrebat dacă Ciucă a primit un mandat flexibil de la președintele Klaus Iohannis, liderul PNL a spus că „premierul desemnat poate să fie mandatat doar de PNL”.

„Nu există o flexibilizare a mandatului (…) Dacă ar exista, nu se poate face decât în BPN, nu a fost niciun BPN până acum, aşa că rămânem aşa cum am stabilit”, a insistat Cîțu.
4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv