Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Transportatorii amenință cu blocarea drumurilor, revoltați de modificările „toxice” propuse de Câciu la Codul fiscal / JUSTIȚIE: CCR a preschimbat din 21 septembrie pentru 13 iulie data dezbaterii contestației USR pe Legea protecției avertizorilor de integritate / ANM: Codul Portocaliu și Galben de furtuni, restrâns la sudul țării /

Breaking News:

Ciucă n-a primit undă verde de la Cotroceni! Cîțu: „Avem mandat doar pentru un guvern minoritar”

Premierul desemnat Nicolae Ciucă nu a primit undă verde de la președintele Klaus Iohannis, la întâlnirea de luni seară de la Cotroceni, pentru a forma un guvern plin.

Liderul PNL, Florin Cîțu, a declarat marți dimineață: „Avem mandat doar pentru un guvern minoritar. Să vedem pasul pe care il fac PSD și USR. Vom discuta cu parlamentarii susținerea unui guvern minoritar”.

Întrebat dacă Ciucă a primit un mandat flexibil de la președintele Klaus Iohannis, liderul PNL a spus că „premierul desemnat poate să fie mandatat doar de PNL”.

„Nu există o flexibilizare a mandatului (…) Dacă ar exista, nu se poate face decât în BPN, nu a fost niciun BPN până acum, aşa că rămânem aşa cum am stabilit”, a insistat Cîțu.
4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv