Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Iohannis, mesaj pentru cei ce votează moțiunea de cenzură: Cu certitudine nu vom avea guvern PSD /  JUSTIȚIE: Frații interlopului Emi Pian ucis la barbut, reținuți de procurori / Încă o persoană din clanul Duduienilor va fi dusă la mandat /

 

Breaking News:
 

Cod Galben de caniculă până joi seara, cel puțin

Meteorologii au emis, marți dimineață, o avertizare Cod Galben de caniculă, valabilă de miercuri până joi seara, cel puțin, pentru sudul, estul și sud-estul țării.

Astfel, atât la București, cât și pe litoral, temperaturile sunt resimțite cu circa 10 grade mai mult, deoarece indicele de confort termic va depăși pragul critic de 80 de unități.

Însă toată țara se află sub temperaturi de peste 33…35 de grade, LA UMBRĂ, începând chiar de marți, se arată îi într-o informare meteo.

„Disconfortul termic va fi ridicat, iar pragul critic de 80 de unități al indicelui temperatură-umezeală (ITU) va fi atins în zonele de câmpie și podiș din sudul și estul țării și local din vest, precizează ANM.

Cod Galben: în cursul zilelor de miercuri (29 iulie) și joi (30 iulie), în cea mai mare parte a Olteniei, Munteniei, Dobrogei și local în Moldova, va fi caniculă, temperaturile maxime vor depăși frecvent 35 de grade, iar pe arii restrânse miercuri și local joi, se vor situa peste 37…38 de grade.

Disconfortul termic va fi accentuat, indicele temperatură-umezeală (ITU) depășind pragul critic de 80 de unități, iar în cursul nopților temperatura aerului nu va coborî sub 20 de grade (nopți tropicale).

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza acest mesaj.

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv