Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a adoptat noile măsuri de relaxare / Fără mască pe stradă / O oră în plus la restaurante și magazine / Pot circula noaptea și cei nevaccinați / Restaurante deschise în noaptea de Crăciun și Revelion / Starea de alertă a fost prelungită cu încă 30 de zile, din 9 decembrie până pe 8 ianuarie 2022 / 

Breaking News:

Cseke se spală pe mâni, după moartea pacienților COVID de la Spitalul din Târgu Cărbuneşti

„Ministrul interimar al Sănătății „nu are capacitatea legală de a găsit vinovaţi”, s-a spălat pe mâini, Cseke Attila, după tragedia de la Spitalul din Târgu Cărbuneşti, când Secția ATI a rămas fără oxigen iar doi pacienți au murit.

„Eu nu doresc să specific un vinovat. Sunt posibile mai multe variante de cauzalitate a acestui eveniment nefericit. În mod categoric, având în vedere că, din păcate, avem şi decese, va fi şi o anchetă de altă natură, instituţiile statului abilitate vor face această anchetă. În ceea ce priveşte partea de oxigen, de asemenea specialiştii trebuie să ne spună, în urma unei anchete, ce s-a întâmplat exact acolo şi inclusiv legat de pacienţi. (…) Trebuie să aşteptăm această anchetă, să vedem ancheta ce stabileşte şi după care putem să tragem concluziile. Ministrul interimar al sănătăţii nu are capacitatea legală de a găsit vinovaţi. Nu eu trebuie să stabilesc cine a fost vinovat pentru această situaţie”, a afirmat ministrul.

26 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv