Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: CCR stabilește data dezbaterii sesizării premierului privind moţiunea de cenzură /JUSTIȚIE: Generalul de contrainformații Gherghe (DGIA), condamnat de formă: 1 an și 5 luni de închisoare cu suspendare pentru delapidarea fondurilor Armatei /

Breaking News:

Decizie CCR: Cu o singură semnătură, a lui, Radu Moraru este candidat la prezidențiale

Curtea Constituțională al României (CCR) îi permite lui Radu Moraru să candideze la prezidențiale, după ce Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) îl respinsese.

“Cu majoritate de voturi, Curtea Constituțională  (…) a admis contestația împotriva neînregistrării candidaturii domnului Moraru Radu la alegerile pentru Președintele României din anul 2019, contestație formulată de M.R.”, se arată în decizia pronunțată, joi, de CCR.

Tabelul cu singura semnătură depusă de Radu Moraru

Totodată, CCR le permite și lui Bogdan Mihail Zamfir  și lui Marin Duță să candideze. 

Radu Moraru a depus o singură semnătură, deoarece BEC i-a cerut să semneze o hârtie prin care își asuma toate semnăturile strânse pentru candidatură.

Documentul prin care Radu Moraru era obligat de BEC să-și asume “n” semnături

De aceea, Radu Moraru a afirmat tot timpul că toți ceilalți candidați au încălcat Legea GDRP, pentru că și-au însușit semnăturile pe care nu aveau timp să le verifice.

AEP a constatat că 8 candidați au adus și semnături false, motiv pentru care a înaintat plângeri penale către Parchetul Sectorului 3, acestea fiind preluate de Parchetul General.

Semnături false, depuse de 8 candidați la prezidențiale. BEC a sesizat Parchetul
0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv