Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Iohannis, mesaj pentru cei ce votează moțiunea de cenzură: Cu certitudine nu vom avea guvern PSD /  JUSTIȚIE: Frații interlopului Emi Pian ucis la barbut, reținuți de procurori / Încă o persoană din clanul Duduienilor va fi dusă la mandat /

 

Breaking News:
 

Despescu detașează polițiști și jandarmi, în control pe litoral și stațiunile montane

Ministerul de Interne AI suplimentează echipele de polițiști și jandarmi pe litoral și stațiunile montane, care vor verifica, împreună cu reprezentanţii inspectoratelor teritoriale de muncă, direcţiilor sanitar veterinare şi de la protecţia consumatorului, dacă operatorilor economici respectă măsurile de protecţie împotriva noului coronavirus.
 
Bogdan Despescu, secretar de stat în MAI
 
Secretarul de stat în MAI Bogdan Despescu, a anunțat, vineri, că  „acolo unde se vor constata abateri, cu siguranță se vor dispune inclusiv măsuri de suspendare a activităţii unor operatori economici”.

Despescu a precizat, într-o conferinţă de presă organizată la Palatul victoria, că vor fi organizate „acţiuni cu forţe mărite”, inclusiv detașate din ţară şi din IGPR, din Jandarmeria Română şi din alte instituţii cu atribuţii în domeniu.

Acţiunile de control se vor desfășura în zone aglomerate, centre comerciale, transport de persoane, pieţe, atât în zona urbană, dar şi în zona rurală.

„Acţionăm cu prioritate pe litoralul Mării Negre, în zonele turistice, în zonele de munte şi vom aloca suficiente resurse astfel încât să acoperim cea mai importantă perioadă din această lună, respectiv zona sfârşitului de săptămână, unde foarte mulţi cetăţeni sunt prezenţi în spaţiile publice”, a spus secretarul de stat în MAI.

Va fi înfiinţată o linie telefonică TELVERDE, la care cetăţenii să poată sesiza neregulile.

„Nu ne dorim să aplicăm sancţiuni, dar acolo unde vom constata încălcări ale legii, vor fi luate măsuri ferme”, a avertizat Bogdan Despescu. 

33 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv