Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Florin Cîțu a demisionat de la șefia Senatului după ce PNL a decis să-l dea afară/ Alina Gorghiu preia interimarul în perioada vacanței parlamentare / Ministrul Energiei, Virgil Popescu, este supus votului Camerei Deputaților la moțiunea simplă /

Breaking News:

Doi bărbaţi au evadat din arestul Secţiei 19

Incident deosebit de spectaculos, dar şi foarte grav, petrecut duminică, la Secţia 19 Poliţie din Bucureşti.

sursa foto wall-street.ro
sursa foto wall-street.ro

Doi bărbaţi, arestaţi preventiv, au evadat din curtea Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă. Cei doi sunt Grosu Costel şi Renato Marius Tulli.

Cei doi sunt acuzaţi de furt calificat, respectiv infracţiuni informatice, iar reprezentanţii Poliţiei fac apel către cei care pot oferi informaţii să sune de urgenţă la 112.

De asemenea, Poliţia Capitalei va demara o ancheta pentru a se stabili exact modul în care a fost posibil ca cei doi bărbaţi să evadeze.

De remarcat că Renato Marius Tulli a ajuns în arest preventiv după o acţiune pusă la cale de procurorii DIICOT, care au reuşit să destructureze o grupare de criminalitate organizată.

Renato Marius Tulli făcea parte dintr-o grupare de români şi moldoveni care obişnuiau să fraudeze terminale ATM cu ajutorul unui virus informatic.

Gruparea rezolva mai ales ATM-uri din ţări precum Ungaria, Cehia, Spania şi Rusia.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv