Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Doar 4 dintre cei 16 miniștri desemnați au primit aviz pozitiv pentru Guvernul Orban II / Votul în plen va fi dat luni, 24 februarie, la ora 16.00 / POLITICĂ: PSD va boicota votul, pentru a menține interimar Guvernul Orban

Breaking News:
 
Primele imagini după incendierea pacientei pe masa de operație la Spitalul Floreasca

FOTO. Ungureanu (USR): Beuran a intrat ca pe stradă, cu ceasul la mână, în sala de operație

Deputatul USR Emanuel Ungureanu, cel care a făcut public cazul pacientei incendiate pe masa de operație la Spitalul Floreasca, îl acuză pe medicul chirurg Mircea Beuran că a intrat în sala de operație ”fără să se dezinfecteze, cu ceasul pe mână, cu echipamentul de pe secție, într-un cuvânt “ca de pe stradă”, după ce femeia a fost arsă de rezidentul pe care el l-a lăsat nesupravegheat să facă intervenția chirurgicală.

Amintim că Beuran a fost demis din funcția de șef al Secției chirurgie II a Spitalului de Urgență Floreasca, după ce a lăsat doi rezidenți să opereze o pacientă a sa, duminică, 22 decembrie.

El a venit la spital abia după ce femeia a fost incendiată pe masa de operație, din cauza unor greșeli elementare comise de rezidentul din anul V.

VIDEO. Val de nereguli la operația pacientei arse, coordonată de Beuran. Costache: S-a produs efect de spirtieră

Cazul ar fi rămas secret dacă nu l-ar fi făcut public deputatul Ungureanu, care a mai prezentat în trecut cazuri de nereguli comise de chirurgi.

Iată mesajul tranmis acum pe Facebook de deputatul USR: 

”Priviți aici în ce hal se comportă SOMITATEA Beuran după ce pacienta sa a fost arsă de rezidentul lui nesupravegheat!

Beuran a intrat în sală după ce pacienta a fost arsă de rezidentul lui lăsat nesupravegheat.

Cum a intrat?

Ca un nesimțit.

Fără să se dezinfecteze, cu ceasul pe mână, cu echipamentul de pe secție, într-un cuvânt “ca de pe stradă”!

Așa cum îl vedeți, plin de microbi și bacterii, a pus mâna pe bolnava arsă, a contaminat câmpul operator și a participat la câteva manevre chirurgicale!

Acum, vă întreb, de ce mai este lăsat să opereze Beuran?

Cum poate să fie el profesor, șef de disciplină, cum să își învețe rezidenții abecedarul dezinfecției dacă el nu practică niciun protocol, nicio regulă de bun simț și este lăsat să se prefacă că se ocupă de pacienți la vârsta de 66 de ani?!

Incompetența Ucide!”.

 
 
 
183 Shares