Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Comisiile parlamentare continuă audierea miniștrilor Guvernului Orban II / Votul în plen va fi dat luni, 24 februarie, la ora 16.00 /

Breaking News:
 

Iohannis, mesaj de Ziua Pompierilor: Reprezentaţi un important factor de securitate

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, un mesaj de „Ziua Pompierilor din România”, precizând că „datorită curajului şi spiritului de sacrificiu de care daţi dovadă la datorie, reprezentaţi un important factor de securitate”.

Iată mesajul integral:

„Sărbătorim astăzi, 13 septembrie, «Ziua Pompierilor din România». În această zi, elogiem lupta eroică a pompierilor militari pentru apărarea idealurilor de libertate naţională a Revoluţiei Române de la 1848. De asemenea, recunoaştem şi onorăm meritele tuturor pompierilor şi sacrificiile pe care aceştia le fac pentru a asigura un climat de siguranţă pentru toţi cetăţenii.

Pompierii români s-au remarcat atât în momentele critice ale istoriei noastre, cât şi în lupta de zi cu zi împotriva calamităţilor şi dezastrelor naturale. Prin profesionalismul şi devotamentul dovedite în îndeplinirea misiunilor, sunteţi continuatorii tradiţiilor de glorie ale pompierilor militari care s-au jertfit pentru libertatea naţiunii române.

Reprezentați un factor important de securitate în comunităţile româneşti. Datorită curajului şi spiritului de sacrificiu de care daţi dovadă la datorie, reprezentaţi un important factor de securitate în cadrul comunităţilor româneşti, beneficiind de încrederea populaţiei. În această zi aniversară, îmi exprim aprecierea pentru întreaga dumneavoastră activitate şi vă îndemn să rămâneţi, în continuare, în serviciul semenilor voştri. Vă doresc sănătate şi mult succes. «La mulţi ani!»”.

52 Shares