Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Masca este obligatorie și în București în aer liber / zonele vizate: Centrul Vechi, pieţe, târguri, staţii STB şi peroane CFR Călători/ JUSTIȚIE: Victor Sandu, fost director general la „Apele Române”, reținut de DNA / El este acuzat că a luat mită 1 milion de euro / 

 

Breaking News:
 

Iohannis nu vorbește despre o nouă stare de urgență: Alegerile locale se pot organiza în septembrie

Preşedintele Klaus Iohannis nu ia în calcul decretarea unei noi stări de urgență, el declarând, miercuri, că alegerile locale pot fi organizate în 27 septembrie, așa cum a stabilit, prin lege, Parlamentul.

„După părerea mea, alegerile locale în septembrie se pot organiza”, a spus Iohannis, după vizita la Institutul Cantacuzino, pe care a efectuat-o împreună cu ministrul Apărării, Nicolae Ciucă.

Lege adoptată: 27 septembrie, data alegerilor locale

O a doua stare de urgență ar putea fi decretată de președintele Klaus Iohannis, din cauza creșterii numărului de cazuri de infectare cu noul coronavirus (Covid-19).

Coronavirus: 555 de cazuri noi, 30.175 de infectați în aproape 4 luni

Referitor la numărul în creștere de infectați, președintele a spus: „Astăzi este o zi tristă. Avem un număr record de persoane găsite pozitiv cu noul coronavirus. Peste 550 de persoane care au fost detectate de ieri până azi”.

„Nu îmi doresc să reintroducem restricţii, dar, dacă numărul de cazuri creşte în continuare, atunci probabil Comitetul Naţional va începe să propună anumite măsuri restrictive”, a avertizat şeful statului.

Iohannis a făcut apel la purtarea măştii de protecţie, la distanţă fizică şi la spălarea mâinilor: „Răspunderea în acest moment este partajată între autorităţi şi cetăţeni. A fost o perioadă foarte dificilă şi ar fi foarte păcat să dăm cu piciorul la ce am realizat până acum”.

39 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv