Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Secretarul de stat Despescu a detașat polițiști și jandarmi în control pe litoral și la munte / ANM: Caniculă, disconfort termic dar și ploi torențiale, până luni / 

Breaking News:
 

Iohannis s-a răzgândit, după ce a promulgat Legea pensiilor inițiată de PSD: O nouă lege a pensiilor ar fi utilă

Președintele Klaus Iohannis a declarat joi, după întrevederea cu premierul Ludovic Orban la Palatul Cotroceni, că susține adoptarea unei noi legi a pensiilor, după ce a promulgat legea inițiată de PSD și adoptată de Parlament, în 11 iulie.

”O nouă lege a pensiilor ar fi utilă în condițiile în care foarte mulți pensionari și conducători de instituții semnalează inechități în actuala lege. Dar e o chestiune care nu se rezolvă într-o lună-două”.

Iohannis a promulgat Legea pensiilor, dar Dăncilă tot îl acuză: “Te joci cu sentimentele oamenilor”
 

Actuala lege a pensiilor, promovată de PSD, prevede o creștere medie cu 40% a pensiilor în 1 septembrie 2020, cu un impact de 8 miliarde lei în plus în buget, iar în anul 2021, de 24 de miliarde de lei.

Declarația lui Iohannis vine după ce premierul Ludovic Orban a anunțat, în urmă cu trei zile, că la Ministerul Muncii se va constitui o echipă care să analizeze problemele din legea pensiilor.

4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv