Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a adoptat noile măsuri de relaxare / Fără mască pe stradă / O oră în plus la restaurante și magazine / Pot circula noaptea și cei nevaccinați / Restaurante deschise în noaptea de Crăciun și Revelion / Starea de alertă a fost prelungită cu încă 30 de zile, din 9 decembrie până pe 8 ianuarie 2022 / 

Breaking News:

Mafia defrişărilor din zona Moldovei, decapitată de procurorii DNA

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au dat, vineri dimineaţa, o lovitură extrem de dură Mafiei defrişărilor din zona Moldovei.

sursa foto oradeiasi.oradestiri.ro
sursa foto oradeiasi.oradestiri.ro

Astfel, oamenii legii au decis să-i reţină pe Ioan Amariei, şeful Ocolului Silvic Hîrlău, Constantin Cernescu, primarul oraşului Hîrlău, Florin Ţăpuşă, viceprimar al oraşului Hîrlău, şi Mihai Vătavu, şofer personal al şefului Ocolului Silvic Hîrlău.

Cei patru sunt acuzaţi de comiterea unui număr record de infracţiuni.

Personaj principal al dosarului este Ioan Amariei, şeful Ocolului Silvic Hîrlău având un comportament tip baron local. Printre altele, Amariei a ameninţat un afacerist că nu mai pupă contracte cu Ocolul Silvic dacă nu-i aduce trei uşi de garaj în valoare de 7.000 de lei şi nu “uită” de banii pe care Amariei ar fi trebuit să-i achite în contul unei lucrări efectuate de afacerist la casa şefului Ocolului Silvic.

Mai mult, Amariei, profitând de influenţa pe care o are, a determinat mai mulţi gestionari să elibereze diferite cantităţi de material lemnos fără întocmirea documentelor legale.

Ioan Amariei, Constantin Cernescu, Florin Ţăpuşă şi Mihai Vătavu vor fi prezentaţi vineri magistraţilor de la Tribunalul Iaşi cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv