Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Iohannis, mesaj pentru cei ce votează moțiunea de cenzură: Cu certitudine nu vom avea guvern PSD /  JUSTIȚIE: Frații interlopului Emi Pian ucis la barbut, reținuți de procurori / Încă o persoană din clanul Duduienilor va fi dusă la mandat /

 

Breaking News:
 

Nicuşor Dan, audiat la DNA. Candidatul la Primăria Capitalei a dat detalii despre plângerea depusă împotriva şefilor din Primăria Sector 3!

Marius Mihăiţă, secretarul Primăriei Sector 3, şi Ştefan Dumitraşcu, arhitectul şef al Primăriei, au mari probleme, după ce Nicuşor Dan, candidat la Primăria Capitalei, le-a făcut plângere la Direcţia Naţională Anticorupţie.

nicusordan

Nicuşor Dan îi acuză de abuz în serviciu, respectiv că au dat avize ilegale pentru construcţia unor blocuri într-o zonă protejată istoric, în ciuda unei hotărâri judecătoreşti deja existente.

Inevitabil, Nicuşor Dan a ajuns să dea şi el cu subsemnatul la DNA şi a făcut precizări în legătură cu acest caz. “Este vorba despre o construcţie de pe Calea Dudeşti. Pe construcţia asta au fost patru autorizaţii de construire succesive, cinci etaje, şapte etaje, opt etaje, nouă etaje, deşi zona prevedea patru etaje şi o retragere, astfel încât primăria să poată lărgi bulevardul Calea Dudeşti. Primele două autorizaţii, pentru cinci şi şapte etaje, au fost anulate de instanţă şi, la trei zile după ce Tribunalul a spus că sunt prea înalte, primarul Sectorului 3, Liviu Negoiţă, arhitectul şef şi cu secretarul Mihăiţă au dat nouă etaje, cu sfidarea instanţei. Este o construcţie pe terenul unor proprietari privaţi care s-au asociat cu un dezvoltator imobiliar cunoscut pentru multe abuzuri pe care le-a făcut, pe nume Ion Chiriţă. Este acelaşi Ion Chiriţă care are construcţii ilegale de la Aviatorilor, 120, 122, din Parcul Tineretului, din Maria Rosetti, colţ cu Toamnei. Plângerea vizează doar persoanele din primărie, respectiv primarul, arhitectul şef şi secretarul general, care au semnat autorizaţiile de construire succesive cu sfidarea deciziilor instanţei. Nu ştiu dacă s-a dat mită. Nu ştiu ce a fost acolo. Probabil că a fost o casă, dar care nu avea o valoare arhitecturală deosebită. Nu este o zonă construită protejată. Aici este numărul 94, dar la numărul 98 este un monument istoric şi suntem în raza de 100 de metri a monumentului istoric. Pentru protecţia acestui monument istoric trebuia să se păstreze regimul de înălţime de patru etaje”, este mesajul transmis de Nicuşor Dan.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv