Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Orban a demisionat din Grupul parlamentar al PNL / El nu demisionează încă din partid / „Nu pot fi părtaș la acest mod de a face politică” / „Noua conducere a PNL trebuie să demisioneze imediat” / „PNL trebuie să se întoarcă cu fața la cetățeni și cu spatele la chiriașii de la Cotroceni” / POLITICĂ:  Ciucă nu a obținut mandat pentru refacerea coaliției / Cîțu: „Avem mandat doar pentru un guvern minoritar” / PSD vrea la guvernare / Rafila: Propun o lună de solidaritate națională / Intrarea PSD la guvernare este „variantă absolut rezonabilă” / 

Breaking News:

Nicușor Dan, după depunerea jurământului: Amân deschiderea ușii principale a Primăriei Capitalei

Nicușor Dan a declarat joi, după ce a depus jurământul de primar general, că amână deschiderea ușii principale a Primăriei Capitalei, până când vor fi în oraș numai 100 de cazuri/zi de infectări cu noul coronavirus.

Precizăm că făgăduința lui Nicușor Dan a fost făcută în campania electorală din luna septembrie, când erau câteva sute de cazuri de infectări/zi. Spre exemplu, în data de 20 septembrie, în plină campanie electorală, erau raportate în București 270 de infectări în ultimele 24 de ore, potrivit informîrii Grupului de Comunicare Strategică.

„Am făcut o promisiune, o să descid larg ușile primăriei, dar amân acest moment. O să o să mă țin de cuvânt după ce vom avea mai puțin de 100 de îmbolnăviri pe zi de coronavirus”, a spus Nicușor Dan, în primul său discurs de primar general al Capitalei.

„Pe termen foarte scurt cer bucureștenilor răbdare și solidaritate, pentru că sunt probleme grave și urgente, criza sanitară, a termoficării, criza financiară, răbdare și le vom rezolva. În ceea ce privește criza sanitară, purtați mască, ascultați recomandările specialiștilor, evitați aglomerațiile, suntem o comunitate și este responsabilitatea noastră să trecem prin această situație”, a adăugat el, asigurându-i pe bucureșteni că „această instituție va fi partenerul lor, nu se poate să nu reușim”.

Invitație la angajare

Totodată, Nicușor Dan a lansat o invitație pentru tineri „să trimită CV-uri” pentru a se angaja la PMB: „Bucureștiul are un potențial uriaș, oameni care au performat în diverse domenii, sunt așa de multe energii în orașul ăsta că nu se poate să nu reușim. Primarul și Primăria Capitalei vor fi parteneri ai acestor energii pentru binele orașului și a locuitorilor săi. Vreau să fac un apel, o invitație pentru tineri: Veniți în administrația publică!”.

4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv