Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Guvernul depune lui la Parlament, pentru angajarea răspunderii, proiectul de alegerere a primarilor în două tururi / 

Breaking News:
 

Nicuşor Dan: Măsurile propuse de Firea pentru mașini vor avea un impact nesemnificativ

Măsurile propuse de primarul Capitalei, Gabriela Firea, pentru limitarea accesului mașinilor în oraș vor avea un impact nesemnificativ asupra traficului, este de părere Nicuşor Dan, deputat de București, independent (fost lider USR).

„După trei ani, Firea descoperă că Bucureştiul este poluat şi supraaglomerat. Măsurile propuse azi sunt un nou gest de imagine, cu impact nesemnificativ atât asupra traficului, cât şi asupra poluării. Adevăratele măsuri pentru reducerea traficului şi a poluării sunt şoseaua de centură, parcările park and ride, o strategie de management a locurilor de parcare pentru tot oraşul, un adevărat sistem de management al traficului, benzi unice pentru transportul în comun. Din păcate, pe niciuna din aceste componente esenţiale ale programului electoral al Gabrielei Firea nu s-a făcut niciun progres notabil”, a scris miercuri, pe Facebook, Nicușor Dan.

Firea taxează mașinile neînmatriculate în București și Ilfov: 10 lei/zi sau 1.900 lei/an
95 Shares